Matte – Har du fått solsting? Vad gör du?

– Ja, lite solsting. Fast det har jag väl lite varje dag? Typ.

Men mest tänkte jag att vi skulle visa dig lite i rörelse. Bara stillbilder är ju härligt. Men mycket mer coolt att se dig finaste Rakel.

Så, ensamma i ridhuset. Alla möjligheter. Rakel går som en kanon-kalas-pingla. Äntligen kan vi öva in galopp också ordentligt under vårt pass.

Men fniss fniss speglarna i ridhuset. De som jag tänkte filma mot så man ser henne. De sitter för högt!! Typ 1 meter för högt. Man ser liksom ingenting av hästen. Bara manen som guppar i kameran.

Vi testade olika speglar. Vi testade olika vinklar och vägar in i bilden. Men nej. Byggnads-konstruktionen och spegel-hängningen omöjliggör för min tjusiga Donna att visas i rörlig bild.

Vår plan är nu att muta en stall-kompis som kan filma oss. Det borde spontant fungera bättre. Då borde vi rent teoretiskt komma in i bild. Alltså i bild så man ser hästens kropp.

Så idag får vi gå på omdömet vi fick från en stallkompis i veckan. (Som red sin sån as-mega-läckra-grad Prix-extra-allt-häst) Att min häst har allt!! Hon är fin, cool, har utstrålning, jättesöt och så mjuk gång. Ni förstår att jag om möjligt smälte ännu en smula inombords över min världens underbaraste bästa Rakel från Backome. För mig är du 10.0 Alla dagar i veckan är du 10.0 För någon annan kanske något annat. Det struntar vi i.

Nu ska jag inte skryta mer över min häst. Nu ska jag njuta av att ha världens bästa kompis, att det är vår i luften, att det är söndag och imorgon kickar vi igång en ny vecka.

So long. Njut och var vänlig mot dig själv och mot andra. Det blir alltid roligare så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s